Alla inlägg under september 2011

Av Linda - 25 september 2011 13:28

Skulle gärna vilja förlora några extra kilon och har lite då och då funderat på om man skulle prova viktväktarna eller liknande. Har noll erfarenhet av sånt men en vän till mig provade det en gång och funkade ju kanon för henne. Men jag har aldrig gjort slag i saken...förrän idag. Nu är jag anmäld till viktklubben med startdatum imorgon. Ska bli spännande och se om jag orkar följa detta nu då...

Inte många kilon jag vill förlora men jag vill ändå ha lite hjälp på vägen, är urusel på hur man äter rätt och hur mycket plus att jag tror det är nyttigt att lära sig äta mer än 2-3 mål per dag som jag gör nu. Glömmer ofta lunch sedan vräker jag i mig middag...inte bra det.

Imorgon kan jag logga in och kolla vad det är för något.


/Linda

Av Linda - 24 september 2011 13:49

Blev aldrig att jag skrev psykologi prov igår då vi åkte till stan lite tidigare för att hinna med alla ställen vi skulle till. Blev istället gjort idag och jag har precis skickat in provet. Nu är det bara att vänta tills läraren rättat, då kan jag se resultatet på "min sida"..... Hur jag känner att det gick? ja du, det kan ha gått hur som helst, jag har ingen aning faktiskt... :/ Tur man får ha boken men även med den var det svårt för svarsalternativen var i stort sett detsamma.... det gällde att läsa mellan raderna.


Funderar just nu vad jag gett mig in på...!? Förstod att det skulle vara svårt men det är mer än svårt. Men om jag klarar provet nu så är det inlämningsuppgiter som gäller fram till slutprovet som jag fattat det.... det käns lite enklare liksom...


Nu kaffe och lite wii.... :D



Av Linda - 23 september 2011 15:06

Har precis hämtat hem grabbarna från fritids och nu ska de få lite mat i magen innan vi åker ner till Sundsvall. Först blir det ett stopp på skopunkten, Lucas ska ha nya fodrade gummistövlar. Sedan ska vi möta upp mormor så Lucas får prova om overallen hon köpt passar. Sedan ska de till sin pappa och jag och björne ska först äta lite gott sedan blir de bio, Friends with benefits. :)

Det blir en mys fredag det :D


Hej hej

Av Linda - 21 september 2011 18:25

Har läst, läst och läst psykologi idag. Jobbigt när man inte vet vad det är för prov och om man ska kunna alla svåra ord från boken...Ja det märks på fedag vad jag får för resultat :P. På delproven kan man få IG eller G, inget annat betyg och man ska ha 75% rätta svar för G.

När barnen lagt sig ska jag kolla så jag har koll på matten också, för imorgon ska jag upp och göra första provet där.



Av Linda - 20 september 2011 18:14

Satt och fundelerade lite och kom på en toppen ideé tycker jag :) Nästa år i September ska jag och Björne åka på semester till Spanien har jag bestämt :D Min farmor har nämligen, tillsammans med ett annat par, en lägenhet i Cabo Roig som jag förmodligen får låna, inte klart än. Så nu ska det börjas spara, om vi tillsammans lägger undan 800:-/månad så kan vi boka flyg i februari nästa år. Flygstol för 2 pers. tur och retur gick på ca. 4.000:- och boendet är ju gratis :)

Så om det går som jag vill firar jag min 30 års dag i Spanien tillsammans med älsklingen nästa år...hoppas :D

Har inte nämt något till Björne men jag tror inte han har något emot det ;)


Nu ska jag ta hand om grabbarna som bråkar om vem som ska spela på datorn...


//Linda


Av Linda - 19 september 2011 20:34

Måndag igen och Björne jobbar eftermiddag så här sitter jag ensam i teve soffan och tittar på Idol. Idag har det varit en tung dag, inte haft någon lust med något, kan det bero på vädret tro? Har regnat och blåst hela dagen :/  Men på fredag har jag mitt första delprov i psykologi och jag fattar nada så här långt, så efter idol blir det läsning igen.

Det är jätte roligt med psykologin men attans vad en massa svåra ord det är och jag vet inte hur mycket av de man ska kunna... :/

Hoppas bara provet går vägen.


Nu har Idol startat igen så....

Hej svejs.. :)


Av Linda - 18 september 2011 19:39

Idag har jag och grabbarna fixat ute. När jag hade krattat upp alla barr i högar kom det två grabbar som väldigt gärna ville hjälpa och inte säger jag nej till det inte :P

   

De tog nästan alla högar innan de tröttnade :)

 

Efteråt kom Lucas till mig och gav mig massage, "det är skönt med lite massage när man har jobbat hårt" säger han....gofisen :)


Sedan donade jag lite inne.

   

Putsade fönster igår och idag fick köket och sovrummet nya gardiner.

 

Imorgon ska Björne sätta upp nya gardinstänger i barnens rum sedan ska det bytas gardiner även där.


Nu blir det soffläge och teve tittande med älsklingen <3


//Linda

Av Linda - 16 september 2011 20:06

Idag har jag varit till Sundsvall på begravning och som alla begravningar så var det en tung stämning. Det är min faster som gått bort. Hon har kämpat mot cancer i 1 ½ år nu men till slut orkade hon inte längre. Men nu lider hon inte längre iaf. Hon blev 61 år. Det jag tycker är lite tragiskt är att min farmor (som är 86 år) fick gå på sin egen dotters begravning. Så ska det inte vara. Men ibland är inte livet rättvist.

 

Men vi hade en trevlig minnesstund efteråt med middag på södra berget och jag fick träffa personer som jag inte sett på länge. Fick också träffa min kusin, hans fru och deras lilla dotter, Emilia, som i mars ska få ett litet syskon dessutom. Grattis till er :)


Vila i frid Eva

Ovido - Quiz & Flashcards