Alla inlägg under april 2011

Av Linda - 19 april 2011 16:51

Idag var det dax att tvätta.  Hade bokat in mig i lilla tvättstugan. När jag kom ner för att hänga tvätten och starta en till maskin var tvätten genom blöt och maskinerna hade slocknat, båda två. Jag blev arg som ett bi   för detta är inte första gången. Pratade med vaktmästaren och han sa att om ingen tvättade i stora kunde jag gå dit. Tur, ingen tvättade och jag tog min tunga genomblöta tvätt och knalla över. Då dyker en man upp som skulle tvätta :-/ Ingen hade skrivit upp sig. Men den som tvättat innan hade tagit bort sin plutt men kommit överens att dela tvätt tiden med den här mannen, därför trodde jag den var ledig. Men jag hade tur. Vi kunde dela på stugan för han hade bara 2 maskiner och jag 1, resten skulle bara torka.   Känns som det alltid är strul så fort man ska tvätta här. Nu är båda maskinerna + torktumlaren trasiga i lilla tvätt stugan... :-S 


Nu ska jag fixa lite mat sedan fortsätta tvätta. 

Hej hej

  

Av Linda - 19 april 2011 13:56

Idag blev det ytterligare en promenad/jogging tur. Iof ingen lång sträcka för det pallar inte jag nu ;-) men en liten tur blev det.

Nu en kopp java och sedan back to studies... :-)

Hej hej

Av Linda - 18 april 2011 20:50

Har tilbringat kvällen med shopping på tradera :-)

Hittade 3 par nya jeans till Jesper, 1 huvtröja, 1 t-shirt och ett par skor till lucas. Hela kalaset med frakt gick på 234:-... så jag är nöjd med dagens shopping :-D

Ska även ropa in några badshorts imorgon ;-)


Nu ska jag sätta mig och titta på en unge i minuten sedan fortsätta med min uppsats en stund innan natti natt..

Hej hej


Av Linda - 18 april 2011 13:39

Den här helgen har bara rusat förbi. Fredag var lugn med film kväll. Lördag var vi hos Björne, jag kratta lite barna snickrade och Björne bytte lås på garagedörren. Igår, Söndag, blev det en tur till Laggarbeg och fira mamsen som fyllt 50 år. Mycket trevligt med god mat och trevligt sällskap.

Idag fick jag för mig att promenera/jogga. Usch vilken dålig kondis man har alltså. Ska försöka fortsätta med detta men vi får se hur det går.Men någonting måste jag göra nu, vill gärna förlora lite kilos, och jag gör inget annat än sitter på min rumpa hela dagarna. ;-)

Nu ska jag sätta mig med min uppsats och lite kaffe  


Hej Hej :-)

Av Linda - 14 april 2011 12:58

Vad jag älskar våren. Man blir så glad och lycklig :-) Idag är det jätte skönt väder ute och varmt. Synd man får sitta inne en sån här dag. Men jag och Lucas har iaf varit till Fränsta. Hade tid hos barnpsykologen idag och diskuterade Lucas koncentrations svårigheter, och om han behöver extra hjälp inför skolan. Han var jätte duktig och klarade sånt som var för större barn med. :-) Det som distraherar honom är större grupper,  då flyger hans tankar runt runt men som idag när han var själv var han sååå duktig :-)


Idag är jag lite slö, sov inte många timmar inatt :-( När jag skulle lägga mig kliade det så förbannat i halsen. Så fort jag svalde eller andades in tungt så killade det till så jag har legat vaken några timmar inatt. Sedan när jag vaknade är jag ströv i halsen och så men inget annat. Undrar om det är förkylning på g eller?  Är fortfarande sträv i halsen fast jag öst i mig varmt tee och knaprat halstabletter. Annars är jag fullt frisk :-) Hoppas inte det är någon förkylning för på Söndag ska vi ner och fira mamsen som fyller 50 år, eller hon fyller på fredag men då är hon upptagen med sin födelsedags present som hon ska få så vi firar henne på söndag :-)

Av Linda - 12 april 2011 09:05

Hade bokat tid med rektorn idag. Tiden kunde ändrats sa hon men då skulle hon höra av sig och det har hon inte gjort så jag va på väg till Ånge idag. Men jag hade en fråga om mitt betyg var hos henne eller mig, då jag skulle ta med det, och då fick jag veta att hon var borta över dagen och åter 17.00 Men inte har hon hört av sig till mig inte. Tur jag ringde innan.


Idag ska jag ner och kolla om det finns tvättid. Det är rätt mycket tvätt i tvättkorgen nu. Senaste gångerna har jag inte riktigt haft tid att tvätta  så jag har bara tvättat en del men det där längst ner i korgen kom inte med. Så nu ska det tvättas. Hoppas bara det finns en tid snarast.

:)

Av Linda - 11 april 2011 12:43

Idag ringde min naturkunskaps lärare och berättade om provet. Tydligen klarade jag mig av någon konstig anledning, sedan ställde hon några frågor och det visade sig att jag klara dem också :D så nu kan jag lugnt lägga det bakom mig och koncetrera mig på Sv och Sh. Är så glad att det är över.


Igår började städningen hemma hos Björne. Längtar nu tills jag flyttar in.  Fortsätter till helgen och plockar. Ska också  boka tvätt tid till all tvätt. Kanske måste boka 2 dagar hehe ;-) Nä men mycket är det som ska göras. Passa på att rensa ur hos honom och sedan mig. Fan vad man samlar på sig en massa strunt. Varför gör man det? Varför inte bara slänga när man vet att man inte använder det längre? Nä det ska samlas och ta upp en massa onödig plats för kanske man ska använda det någon gång tänker man. Men när det legat i över 2 år utan att användas då är det bara att slänga eller ge bort.

Nu kaffe och plugg

Hej hej


Av Linda - 5 april 2011 16:23

Idag var det prov och jag lovar..det gick inge bra. Men jag har inte fått resultatet än. Men jag känner på mig. :-(

Tyckte det var mysko frågor måste jag säga. Och en del var inget vi haft tidigare heller utan man fick läsa sig till. Borde ju iaf vara sånt man läst innan kan man tycka. Jaja, ska bli spännande när hon ringer och meddelar resultatet...men jag vet inte riktigt om jag vill veta...


Måste bara berätta vad som hände inatt. Jag vaknade vid 4 tiden av att jag hörde någon kräkas, tänkte det var någon av barnen som fått magsjuka. Jag kutade upp och tände alla lampor och rusade in i till barnen, men dom låg och sov så sött så. Då hörde jag innefrån grannen  att någon stog och kräktes. Inte roligt när lägenheter är så lyhörda så man vaknar av något sånt. Men mamam sov hon, bara jag som vaknade. Tur inte barnen vaknade när jag stormade in så..


Nu ska jag fixa lite mat till mig och barnen sedan ikväll ska jag ta ett varmt bubblebad och glömma provet ett tag.

Och ikväll/natt kommer B hem.. :-)

Ovido - Quiz & Flashcards